Oral B-promoties – de beste manieren om te besparen

Met deze eenvoudige tips bespaart u geld bij het kopen van een Oral-B tandenborstel. Alle acties en kortingen bij een uitgebreid overzicht.

Wanneer u een elektrische tandenborstel van Oral B koopt, kunt u geld besparen door promoties en kortingen.

  • Als u voldoende tijd plant voordat u koopt en uzelf informeert over de modellen, vindt u geweldige besparingsmogelijkheden.
  • Veel elektrische tandenborstels zijn dan tegen speciale prijzen veel goedkoper te vinden of krijgen handige cadeaus.

Een elektrische tandenborstel kopen bij Oral B kan immers – afhankelijk van het model – al snel meer dan 100 euro kosten. Daarnaast zijn er gebruikskosten voor nieuwe opzetborstels. Des te beter als u weet hoe u kunt besparen op de aankoop van Oral B-producten.

Ik heb voor u onderzoek gedaan op internet en de beste promoties en besparingen voor Oral B-producten in dit bericht samengevat.

Met mijn tips kun je goed geld besparen of aantrekkelijke gratis producten krijgen.

Dit artikel behandelt onder andere de volgende onderwerpen:

Ik ben er zeker van dat u met een beetje geduld en het bezoeken van verschillende websites de Oral B-producten die u zoekt goedkoper kunt kopen.

Probeer het gewoon eens, je hebt niets te verliezen.

Spaaracties van Oral B

Zoals veel fabrikanten biedt Oral B altijd directe besparingen en waardevolle kortingen voor zijn klanten.

Oral-B Promoties en Kortingen

Afhankelijk van de actie verschillen de manieren om geld te besparen:

  • Je krijgt nieuwe producten goedkoper.
  • Niet meer leverbare artikelen zijn verkrijgbaar tegen speciale prijzen.
  • U kunt gratis producten krijgen om bepaalde items te kopen.

Ik wil u graag kennis laten maken met enkele Oral B-promoties van de afgelopen 24 maanden, waarvan u ook dit jaar weer zou kunnen profiteren.

Orale B-edities met gratis geschenk

Keer op keer geeft Braun waardevolle extra producten weg bij de aankoop van een Oral B-tandenborstel.

Genius 1000 in zwart
Ongebruikelijke kleuren en edities zijn direct te vinden op de Oral B-website, inclusief praktische geschenken.

In één campagne adverteerde Oral B bijvoorbeeld exclusieve Black Edition-versies met verschillende tandenborstelmodellen en voegde het een Braun draadloze wekker gratis toe aan de aankoop van een tandenborstel.

In de actie kon je de volgende Oral B tandenborstels bestellen in het nieuwe zwarte design: Genius 10000N, Genius 10900, Smart 4, PRO2 en Pro750.

Afhankelijk van het tandenborstelmodel ontving u dan de BNC015-RC wekkerradio of het BNC008-RC model gratis met de elektrische tandenborstel. De waarde van de wekkers lag tussen de 25 en 60 €.

Oral-B Genius 10000 beoordeling
Topmodellen zoals de Genius 10000 zijn ook beschikbaar in combinatie met geweldige promoties.

De beste deal werd aangeboden door de twee Genius-modellen. Ze ontvingen niet alleen de beste tandenborstel die momenteel verkrijgbaar is bij Oral B, maar ook een hoogwaardige wekkerradio met een waarde van meer dan 60 €.

Lees hier een actuele review van de Oral B Genius tandenborstelserie.

Duur van de gratis wekkerpromotie

De enige indicatie van de duur van de wekkeractie staat direct op de Braun Oral B-promotiepagina en luidt “slechts voor een korte tijd”.

Waarschijnlijk is de duur afhankelijk van de vraag en de beschikbare gratis wekkers. Zodra het quotum ten einde loopt, beëindigt Braun de actie.

Tip: Als de huidige actie is verlopen, komt de volgende actie binnenkort. Laat u verrassen welke gratis producten of prijsvoordelen Braun u biedt.

Waar is deze aanbieding beschikbaar?

De Oral B promoties zijn direct te vinden op de Oral B website. U kunt de gepresenteerde elektrische tandenborstels inclusief wekker ook direct online bestellen.Len.

Mijn spaartip

Promoties zoals de gratis wekkercampagne die hier wordt gepresenteerd, zijn keer op keer met onregelmatige tussenpozen te vinden bij Oral B.

Om op de hoogte te blijven en geen promoties te missen, heb ik me geabonneerd op de Braun Oral B nieuwsbrief. Hij zal mij dan tijdig informeren over aankomende aanbiedingen.

Op de website van Oral B vindt u een link om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zodra u bent ingeschreven, ontvangt u al het nieuws van Oral B per e-mailnieuwsbrief.

30 dagen gratis op proef

Alle producten die je online bestelt bij Oral B kunnen 30 dagen thuis getest worden.

Mondelinge B-actie
Zonder risico kunt u verschillende modellen van Oral B testen. Met de actie zorg je ervoor dat je geld gegarandeerd correct belegt.

Als u niet tevreden bent met het gekochte product, kunt u het terugsturen naar Oral B en de bedragen terugbetaald krijgen.

Duur van de geld-terug-campagne

Deze actie is onbeperkt en geldt voor alle elektrische tandenborstels en mondverzorgingscentra zoals de OxyJet of WaterJet die u rechtstreeks online bij Oral B bestelt.

Waar is deze aanbieding beschikbaar?

De geld-terug-garantie is direct te vinden op de website van Oral B.

Mijn spaartip

Als u niet zeker weet welke Oral B tandenborstel voor u geschikt is, is de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie een goede verzekering om in geval van twijfel over te kunnen stappen naar een ander model.

Fooi: Lees de voorwaarden van de garantie zorgvuldig door voordat u koopt.

Cashback promoties

In september 2018 bood Oral B een speciale cashback-promotie aan waarbij je een bepaald bedrag als cashback terugkreeg na aankoop van sommige producten.

Mondelinge B Cashback
Geld terug na het kopen van een Oral B tandenborstel krijg je terug met de cashback actie. Tip: Let in september beter op dergelijke aanbiedingen.

Om deel te nemen aan de cashback actie was het alleen nodig om uw gekochte Oral B product te registreren.

Het exacte cashbackbedrag in 2018 was gebaseerd op de aanschafwaarde van je elektrische tandenborstel. Voor aankopen vanaf 50€ was er 10€ cashback, voor aankopen vanaf 250€ zelfs 80€.

Duur van de cashback promotie

In 2018 vond de cashbackactie plaats in september. In overeenstemming met de officiële “Dag van de tandheelkundige gezondheid”, die jaarlijks op 25 september in Duitsland plaatsvindt.

Waar is deze aanbieding beschikbaar?

In deze promotie maakte het niet uit welk Oral B-product je kocht. Je kunt ook deelnemen aan de cashback-promotie, ongeacht waar je een tandenborstel hebt gekocht.

Oral B Promoties
Op Dental Health Day zijn er regelmatig veel besparingsmogelijkheden, ook bij het kopen van elektrische tandenborstels van Oral B.

Het was dus niet nodig om de tandenborstel online te bestellen op de Oral B website. Je zou dus ook kunnen profiteren van de kortingen als je je tandenborstel op Amazon of in winkels kiest.

Om deel te nemen, hoefde u alleen maar de barcode van het originele pakket uit te knippen en naar Oral B te sturen.

Mijn spaartip

Kijk in september, voor en na “Dental Health Day”, uit naar vergelijkbare promoties van Oral B en andere retailers die tandheelkundige zorgproducten aanbieden.

Goede tijden voor aanbiedingen

Naast de tijdonafhankelijke promoties van Oral B en de genoemde Dental Health Day, zijn er nog andere speciale periodes waarin het bijzonder de moeite waard is om te zoeken naar aanbiedingen en speciale prijzen voor Oral B-producten.

Wat deze zijn, leg ik je hieronder uit.

Black Friday Aanbiedingen

Elk jaar vindt op de vierde donderdag in november het Black Friday sales event plaats. Retailers verlagen de prijzen van veel producten om de pre-kerstverkoop te stimuleren.

Oral B Aanbiedingen
Goedkope prijzen voor promoties en tanden reinigen met een elektrische tandenborstel. Dit laat je gegarandeerd stralen.

Ondertussen is Black Friday de dag met de hoogste omzet in de Duitse retail en zijn er kortingen van 50 procent en meer.

Omdat elektrische tandenborstels van Oral B erg populair zijn bij klanten, gebruiken veel retailers de trekkracht van het merk om een bijzonder groot aantal shoppers naar de winkels te trekken met speciale aanbiedingen.

Ook in de online retail zijn er merkbaar meer Black Friday-aanbiedingen.

Duur van Black Friday

De eigenlijke Black Friday is beperkt tot de vierde vrijdag in november.

Bij veel retailers vind je echter dagen voor en na de eigenlijke Black Friday goedkopere producten.

Waar kun je de Black Friday-deals krijgen?

Hier is een lijst met retailers waarvan bekend is dat ze deelnemen aan Black Friday en bijzonder goede deals presenteren op elektronische apparaten.

Alle hier genoemde dealers verkopen ook Oral B producten:

Media Markt, Saturn, Amazon, Otto, Galeria Kaufhof, dm, Rossmann en Karstadt.

Mijn spaartip

Aangezien veel aanbiedingen beperkt zijn op Black Friday, is het belangrijk om snel te zijn. Informeer van tevoren naar de huidige Oral B tandenborstels en hun prijzen.

Goed voorbereid kun je sneller een goede beslissing nemen met de Black Friday aanbiedingen.

Om u te helpen bij het vinden van de juiste tandenborstel, kunt u een kijkje nemen bij de huidige test van de meest voorkomende Oral B-tandenborstels.

Cyber Monday Aanbiedingen

Cyber Monday vindt plaats op de maandag na Black Friday en is oorspronkelijk bedoeld voor online retailers. Tegenwoordig nemen echter ook veel traditionele retailers deel aan deze wereldwijde verkoopdag.

ORAL B Aanbiedingen

Veel retailers gebruiken Black Friday en Cyber Monday om een hele week vol aanbiedingen te presenteren.

Duur van Cyber Monday

Oorspronkelijk waren de promoties beperkt tot slechts één dag (de maandag na Black Friday). Er zijn echter veel aanbiedingen die nog geldig zijn vóór Cyber Monday en daarna.

Waar vind je de Cyber Monday aanbiedingen?

Cyber Monday is oorspronkelijk ontworpen voor online handel. De volgende retailers verkopen online en bieden Oral B producten aan:

Amazon, Saturn, Media Markt, Otto, Galeria Kaufhof, dm en Karstadt.

Mijn spaartip

Ik raad je aan om de prijzen grondig te controleren voor de grote verkoopevenementen.

De aangekondigde kortingen verwijzen vaak naar de oorspronkelijke verkoopprijs bij productpresentatie, maar veel artikelen zijn vervolgens aanzienlijk in prijs gedaald.

Hoe beter je jezelf van tevoren informeert over de individuele Oral B tandenborstels, hoe makkelijker het voor je zal zijn om de echte koopjes later te herkennen.

Info: Als u andere merken elektrische tandenborstels niet uitsluit, is hier een vergelijking met elektrische tandenborstels van veel verschillende fabrikanten.

Aanbiedingen voor Kerstmis &vakantie

Aangezien elektrische tandenborstels van Oral B erg populaire kerstcadeaus zijn, ontvang je in de aanloop naar kerst altijd speciale aanbiedingen.

Oral B Promoties
Een tandenborstel als cadeau is de moeite waard voor kerst. Gedurende deze tijd heeft u veel mogelijkheden om te profiteren van promoties en kortingen.

Als u niet per se het nieuwste model wilt kopen, vindt u vaak zeer goede deals op Oral B-tandenborstels van de voorlaatste generatie in de maanden november en december.

De Oral B Smart 6000 was bijvoorbeeld maandenlang het topmodel van het merk en de veelgeprezen testwinnaar op Stiftung Warentest.

Omdat Braun nu echter de nieuwe Genius-modellen op de voorgrond plaatst, kun je modellen zoals de Smart 6000 in de aanloop naar Kerstmis tegen zeer aantrekkelijke prijzen krijgen.

Vakantie aanbiedingen

Typische feestdagen wanneer veel klanten Oral B-tandenborstels als geschenk kopen, zijn ook Vaderdag en Moederdag in mei. Nogmaals, het is de moeite waard om aandacht te besteden aan speciale aanbiedingen.

Aanbiedingen volgens productpresentaties

In de regel dalen de prijzen van elektrische tandenborstels zodra Oral B een nieuwe serie met nieuwe functies introduceert.

Abonneer u gewoon op de Oral B-nieuwsbrief, dan zult u er vroeg achter komen wanneer er nieuwe modellen op de markt komen.

mondelinge B aanbiedingen

Zodra de officiële productpresentatie voorbij is, dalen de prijzen van de vorige serie binnen enkele dagen.

Als u geduldig bent, raad ik u aan te wachten op de volgende productlijn van Oral B om de huidige topmodellen van de Oral B Genius-serie voor minder te kopen.

Conclusie: Met geduld en doorzettingsvermogen kun je Oral B tandenborstels goedkoper kopen

Zoals u kunt zien, zijn er altijd manieren om Oral B te kopen Tandenborstels om geld te besparen of andere geldelijke voordelen te krijgen.

orale B-actie

  • Besteed aandacht aan de lopende promoties bij Oral B.
  • Overweeg daarnaast de genoemde verkoopdagen voor aanbiedingen.

Dan moet u ook in staat zijn om uw Oral B gewenste model tegen een aantrekkelijke prijs te kopen.

Belangrijk: Ontdek in een vroeg stadium welke modellen er op de markt zijn en welke je leuk vindt.

Soms zijn oudere modellen nog steeds absoluut aan te bevelen en veel goedkoper dan de nieuwste releases op de markt van elektrische tandenborstels.

Bekijk uitgebreide review van de huidige Oral-B tandenborstels