vitis mondspoeling

Vitis mondspoeling: de ideale mondspoeling voor een frisse adem en gezond gebit

Ben jij op zoek naar een mondspoeling die zorgt voor een frisse adem en een gezond gebit? Dan is Vitis mondspoeling dé oplossing voor jou! In dit artikel leggen we uit wat Vitis mondspoeling precies is, hoe je het gebruikt en wat de voordelen zijn ten opzichte van andere mondspoelingen op de markt.

Wat is Vitis mondspoeling?

Vitis mondspoeling is een antiseptische mondspoeling die erop gericht is om tandplak en tandvleesproblemen te voorkomen. Het is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 12 jaar. Vitis mondspoeling bevat de werkzame stoffen CPC (cetylpyridinium chloride) en zinklactaat. Deze stoffen verminderen de hoeveelheid bacteriën in de mond en verminderen de vorming van tandplak en tandsteen.

Hoe gebruik je Vitis mondspoeling?

Vitis mondspoeling is gemakkelijk te gebruiken. Schud de fles goed voor gebruik en spoel vervolgens gedurende 30 seconden de mond met 15 ml Vitis mondspoeling. Gorgel vervolgens met de mondspoeling en spuug deze uit. Het is belangrijk om niet te spoelen met water na het gebruik van Vitis mondspoeling omdat dit de werking teniet kan doen.

Voordelen van Vitis mondspoeling

Vitis mondspoeling heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere mondspoelingen op de markt. Zo bevat het geen alcohol en heeft het een aangename, frisse smaak. Hierdoor is Vitis mondspoeling geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Daarnaast is Vitis mondspoeling wetenschappelijk bewezen effectief in het verminderen van de hoeveelheid bacteriën in de mond en het voorkomen van tandplak en tandsteen.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen Vitis mondspoeling en een gewone mondspoeling?

Vitis mondspoeling bevat de werkzame stoffen CPC en zinklactaat, die helpen bij het verminderen van de hoeveelheid bacteriën in de mond en het voorkomen van tandplak en tandsteen. Gewone mondspoelingen hebben deze stoffen niet en zijn vaak alleen gericht op een frisse adem.

2. Hoe vaak moet ik Vitis mondspoeling gebruiken?

Vitis mondspoeling is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en kan dus elke dag worden gebruikt.

3. Kan ik Vitis mondspoeling gebruiken als ik gevoelige tanden en tandvlees heb?

Ja, Vitis mondspoeling is geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees omdat het geen alcohol bevat en een aangename, frisse smaak heeft.

4. Kan ik Vitis mondspoeling gebruiken samen met een tandenborstel en tandpasta?

Ja, Vitis mondspoeling kan gebruikt worden in combinatie met een tandenborstel en tandpasta.

5. Waar kan ik Vitis mondspoeling kopen?

Vitis mondspoeling is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en online winkels.

Conclusie

Vitis mondspoeling is een effectieve en wetenschappelijk bewezen oplossing voor een frisse adem en een gezond gebit. Het bevat geen alcohol en is geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Door het dagelijks gebruik van Vitis mondspoeling verminder je de hoeveelheid bacteriën in de mond en voorkom je tandplak en tandsteen. Kortom, Vitis mondspoeling is de ideale mondspoeling voor een frisse adem en gezond gebit.