DiamondSmile Tanden Bleken Testimonial

De DiamondSmile Tanden bleken Set in de test: Ervaringsrapport van de eerste toepassing tot het resultaat. Lees of de aankoop de moeite waard is.

De tandenbleekset van DiamondSmile belooft wittere tanden in 10 minuten. Ik heb het product voor u getest.

 • Acteurs, zangers, beroemdheden – waar ik ook kijk, ik word altijd toegelachen door hagelwitte tanden.
 • Als ik echter in de spiegel kijk, zie ik steeds meer een toenemende neiging naar geel naarmate ik ouder word.

Dus hoe slagen anderen erin om zulke helderwitte tanden te hebben?

Tijdens mijn laatste controlebezoek vroeg ik mijn tandarts om tanden bleken en kreeg een kostenraming van een goede 600 €. Het was een schok.

Even later ontdekte ik bij toeval de tandenbleekset van DiamondSmile. Voor minder dan 10% van het bleken van tanden belooft dit product tanden in 10 minuten witter te maken. Dat klinkt interessant.

Dus voordat ik maanden spaarde om mezelf de behandeling bij de tandarts te kunnen gunnen, besloot ik DiamondSmile een keer te proberen.

Aanbeveling
Diamond Smile Afbeelding
Direct naar de winkel
DiamondSmile Tanden bleken
De sets van DiamondSmile worden wereldwijd al door meer dan 100.000 mensen gebruikt en zorgen voor natuurlijk mooie tanden.
FUNCTIES
 • Geld-terug-garantie
 • Witte tanden vanuit het comfort van uw eigen huis
 • Kortingscode voor 20% korting: Lachen20

Hieronder vindt u mijn uitgebreide ervaringsrapport over de DiamondSmile Bleaching Set met de volgende hoofdstukken:

Ik hoop dat mijn rapport u helpt bij uw aankoopbeslissing.

Informatie over de bleekkit

Als u de DiamondSmile Bleaching Set nog niet kent, zal ik kort de belangrijkste componenten en accessoires introduceren voordat deze praktisch wordt toegepast.

diamondsmile bleekset

De DiamondSmile set voor het bleken van tanden bevat:

 • Een siliconen mondspalk
 • Eén LED-lamp met 16 LED’s
 • 3 spuiten met bleekgel
 • Een kleurenschaal
 • Een productbrochure

Voor de toepassing hoeft u alleen de gel op de mondspalk aan te brengen, deze aan te sluiten op de LED-lamp, de lamp aan te zetten en de spalk in uw mond te plaatsen.

Werkzame stoffen

De actieve ingrediënten die in de DiamondSmile Set worden gebruikt zijn glycerine, water, propyleenglycol, cellulosegom, menthol, dinatrium-Edta, xylitol, natriumchloriet, natriumchloride, natriumboraat en natriumhydroxide.

DiamondSmile Actieve Ingrediënten

Dit zijn allemaal natuurlijke stoffen die je tanden niet aanvallen.

Het licht van de LED-lamp versnelt het zogenaamde oxidatieproces van de actieve ingrediënten. Dit moet de tanden bijzonder snel witter maken.

Peroxide, waarvan bekend is dat het vrij scherp en agressief is, zit niet in dit product. Dit moet een pijnloze toepassing garanderen.

Eerste aanvraag

Ik had geluk en kon mijn DiamondSmile set slechts 3 dagen na online bestellen ontvangen. En natuurlijk was ik super benieuwd om het meteen uit te proberen.

Overigens ziet de hele set er zeer hoogwaardig uit en ook de afzonderlijke componenten geven de indruk op lange termijn bruikbaar te zijn. U kunt de bleekgel voor de tanden ook afzonderlijk kopen voor latere toepassingen.

Zoals aanbevolen in de brochure, heb ik eerst mijn tanden grondig gepoetst voor gebruik.

Montage & eerste gebruik

De installatie is heel eenvoudig, ik hoefde alleen maar de LED-lamp op de mondrail te plaatsen. Daarna was het tijd om de gel op de mondspalk aan te brengen.

In de brochure staat dat de gel voldoende is voor 6 tot 9 toepassingen. Dus ik kan ofwel een halve spuitvulling op de rail doen, of slechts een derde.

Ik heb uiteindelijk besloten om het de eerste keer bij 6 aanvragen te laten. Zo heb ik een kwart van een van de drie gelspuiten op de bovenkant end Verdeelde onderkant van de mondspalk.

Toepassing

Het is de eerste keer een beetje moeilijk om de ietwat ongebruikelijke mondspalk in je mond te krijgen, maar met een beetje oefening is het later heel gemakkelijk.

DiamondSmile Gebruik
Je moet een beetje wennen aan het gebruik van de DiamondSmile Set. Vooral als je nog geen soortgelijke tandenbleek hebt geprobeerd.

De spalk met de gel hoeft u alleen maar in de mond te doen en vervolgens de boven- en onderkaak te sluiten.

Bij het indrukken van de rail komt gel aan de zijkanten naar buiten, maar niet overmatig. De smaak is neutraal, er is geen scherpe of bijzonder chemische smaak.

Om aan de slag te gaan, hoeft u alleen maar de lamp te activeren. Er wordt een belichtingstijd van 10 tot 45 minuten voorgesteld. Ik koos voor de gulden middenweg op 30 minuten.

Vrijheid van handelen

Ik vond het erg positief dat de LED lamp werkt met een accu. Je kunt dus veel verschillende dingen doen tijdens de belichtingstijd en hebt totale bewegingsvrijheid.

Het belangrijkste is om je mond dicht te houden. Ik slaagde er zelfs in om op te ruimen en te spoelen met de geactiveerde mondspalk in mijn mond.

Maak een foto

Als tip raad ik je aan om een foto te maken voor de eerste aanvraag. Zo kunt u later nog beter bepalen hoeveel de DiamondSmile Bleaching Set uw tanden heeft gewit.

DiamondSmile Tanden bleken
Het kleurengamma is erg handig om de resultaten en het resultaat vast te leggen met DiamondSmile.

Voor kleur- en helderheidsregeling wordt de set ook geleverd met een kleurenschaal, waarmee je ook de resultaten van de verheldering kunt volgen.

Resultaten

Al in de brochure van de DiamondSmile set staat geschreven dat er soms geen zichtbare resultaten zijn na de eerste toepassing. Ik had echter meteen de indruk dat mijn tanden helderder waren.

Je moet geen heldere Hollywood-glimlach verwachten van een vrij verkrijgbare bleekset, maar een heldere, natuurlijke tint is mogelijk.

DiamondSmile Resultaat
Hoe groot het effect is dat je met DiamondSmile kunt bereiken, hangt ook af van wat voor soort tandverkleuring je hebt.

Waarschijnlijk zijn het resultaat en de snelheid van het effect ook gerelateerd aan de conditie van de tanden. Voor mij waren er al veel gele verkleuringen en vlekken van het drinken van koffie en roken.

Hoe langer ik de gel gebruikte, hoe helderder mijn tanden werden.

Volgende stappen

Afhankelijk van of u zes of negen toepassingen kiest, kunt u het hierboven beschreven proces vijf of acht keer herhalen.

Diamondsmile ervaringen

Volgens de brochure is het het beste om de eerste toepassing dagelijks te doen.

Na zes aanmeldingen was het voor mij voorbij en ik moet zeggen dat ik zeer aangenaam verrast ben. Uiteindelijk heb ik zelfs drie (in geschikte lichtomstandigheden misschien zelfs vier) kleurnuances van de ingesloten kleurenschaal overgeslagen. Niet slecht voor een eerste poging, toch?

Daarnaast heb ik ook mijn resterende mondhygiëne nog eens gecontroleerd – dat betekent grondig poetsen met de elektrische tandenborstel en na het eten van kleurstof kun je het beste een mondwater gebruiken.

Het beste bleken van tanden is nutteloos als het bedekt is met spuugresten en tandplak.

DiamondSmile houdt zich aan wat het belooft en is zeker veel goedkoper dan de behandeling bij de tandarts – maar je moet geen wonderen verwachten, want zonder grondig poetsen en halfjaarlijkse controles lukt het gewoon niet.

Reiniging

Na gebruik moet u de mondspalk grondig reinigen om de restanten van de bleekgel te verwijderen.

Dit is relatief eenvoudig met warm water in het handbassin. Ik gebruikte nog een oude tandenborstel om de binnenoppervlakken van de spalk schoon te poetsen.

Voor het schoonmaken raad ik aan om de LED-lamp van de mondrail te verwijderen, omdat deze niet waterdicht is.

Bovendien moet u uw tanden na elke toepassing grondig poetsen.

Geld Terug Garantie

Een argument dat voor mij erg belangrijk was bij het kopen is de geld-terug-garantie van DiamondSmile.

DiamondSmile Geld Terug Garantie

Als uw tanden niet witter worden met ten minste twee niveaus in het kleurengamma, kunt u een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag claimen.

Hoewel het product relatief goedkoop is in vergelijking, maar zo’n verzekering kalmeerde me zelfs de laatste zorgen.

Omdat ik zeer tevreden was en mijn gebit zelfs vier stappen lichter was, heb ik geen klachten gemaakt.

Lees in ieder geval de algemene voorwaarden voor het eerste gebruik, daar vindt u een lijst met vereisten waaraan u moet voldoen (foto’s, kleurenschaal) om uw geld terug te vorderen in geval van twijfel.

Wees voorzichtig met een kunstgebit

U moet voorzichtig zijn als u kronen of een ander kunstgebit heeft. Deze kunsttanden kunnen niet gewit worden door de DiamondSmile set, maar alleen gereinigd.

Whitening DiamondSmile Kunstgebit

FooiLet op waar dit kunstgebit zich bevindt om te veel kleursprongen tussen de tanden te voorkomen.

Tanden bleken wordt alleen vanaf een bepaalde leeftijd aanbevolen. Adolescenten jonger dan 16 jaar mogen het product niet gebruiken.

Conclusie: De DiamondSmile Bleaching Set werkt

Hoewel ik weliswaar sceptisch was, moet ik toegeven dat deze set doet wat hij belooft. Mijn alternatief – een professionele tandenbleek bij de tandarts – zou veel duurder zijn geweest.

DiamondSmile beoordeling

Ik weet niet wat de resultaten zullen zijn, maar op dit moment ben ik echt tevreden met het goedkope product.

Mijn tanden zijn veel helderder en de toepassing was eenvoudig. In het prospectus staat dat de resultaten maximaal twee jaar zullen duren. Ik ben benieuwd.

Als het resultaat daadwerkelijk aanhoudt, kan ik de DiamondSmile Bleaching Set alleen maar aanraden.

 • Ook besloot ik uit te proberen of mijn tanden na een tweede toepassing nog witter worden.
 • Het enige wat ik hoef te doen is de bleekgel opnieuw te bestellen. De rest van de set is herbruikbaar.

Naast de bleekset voor tanden vind je bij DiamondSmile ook andere bleekproducten zoals actieve kool, bleekstrepen, pennen of schuim. Deze moeten de hier geteste bleekset aanvullen en uitbreiden.

Fooi: In deze gids voor het bleken van tanden vindt u veel aanvullende informatie over het bleken van tanden indien nodig.

Waar kunt u goedkope DiamondSmile producten kopen?

Mijn tip is om direct bij de fabrikant te bestellen. Aangezien DiamondSmile een Duits product is gevestigd in Brandenburg, ontvangt u uw bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen.

Het voordeel van online bestellen is dat je daar gewoon de beste deals krijgt, omdat er geen tussenpersonen geld verdienen. Soms biedt DiamondSmile tot 20% korting op de producten in het assortiment.

20% korting met voucher

Als u op de volgende link klikt, wordt u rechtstreeks naar de DiamondSmile Shop gebracht. Met de couponcode Gelach20 krijg 20% korting op je gehele aankoop. Voer gewoon de vouchercode in bij het bestellen.

Maak nu een back-up: 20% korting op de gehele winkelwagen (Code: Lachen20)