DM orale irrigator – Goedkope modellen in vergelijking

Welke orale irrigators u bij de drogist kunt krijgen dm & welke modellen worden überhaupt aanbevolen, zult u in deze vergelijkingstest ontdekken.

U kunt uw mondhygiëne al aanzienlijk verbeteren met goedkope orale irrigators. Maar bieden drogisterijen zoals DM wel hun eigen orale irrigators aan?

In dit artikel vindt u veel informatie over orale irrigators en ik zal u kennis laten maken met aanbevolen alternatieven voor een DM orale irrigator. Vanwege DM zijn er geen eigen orale irrigators. Maar u vindt veel modellen in het assortiment.

In deze post geef ik je onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Welke soorten orale irrigators zijn er?
  • Waar moet je op letten bij het kopen?
  • Welke modellen zijn testwinnaars?

Via de inhoudsopgave kun je direct naar het hoofdstuk gaan dat je als eerste wilt lezen:

Allereerst wil ik u feliciteren met uw beslissing om een orale irrigeerder te kopen om uw dagelijkse mondhygiëne te verbeteren.

Hier is een eerste orale irrigator, die u ook in het DM-assortiment zult vinden:

Aanbeveling
Oral-B WaterJet reinigingssysteem voor grondige reiniging en massage van het tandvlees, met 4 WaterJet clip-on nozzles
Oral-B WaterJet

Deze meervoudige testwinnaar van het merk Braun is een uitstekende orale beregenaar en ook verkrijgbaar bij DM. Bij een zeer goede prijs-prestatieverhouding krijg je state-of-the-art technologie.

Zie prijs

Orale irrigators van DM

Je kent misschien het merk Dontodent, waaronder de drogisterijketen DM elektrische tandenborstels aanbiedt. Als u echter op zoek bent naar een orale beregenaar van dit merk, vindt u geen resultaten op internet en bij DM.

Orale irrigators van dm
Bij DM krijg je veel orale irrigators die niet alleen goedkoop zijn, maar ook geweldige resultaten behalen.

Misschien komt dat omdat te weinig mensen daadwerkelijk een orale irrigeerder kopen. Dm heeft in ieder geval nog geen eigen model gelanceerd.

Dat betekent echter niet dat je geen orale irrigators bij DM kunt kopen. De drogisterij biedt complete orale irrigators, evenals reserveonderdelen en accessoires voor orale irrigators.

Oral B bij DM

In het vaste assortiment van DM vindt u orale irrigators van Oral-B. Alleen in uitzonderlijke gevallen of speciale acties zijn andere merken en modellen te vinden bij DM.

Koop orale b waterstraal orale irrigator in DM
In de DM drogisterij kun je de Oral B Waterjet oral irrigator krijgen.

Het goede nieuws is dat je in de DM-markt altijd een mondwasser tegen een eerlijke prijs zult vinden. Het feit dat dit een gerenommeerd model is van een bekend merk maakt uw aankoop nog veiliger.

Orale irrigator modellen

In principe zijn er orale irrigators in twee categorieën:

  • Stationaire orale irrigators
  • Draadloze orale irrigators

Voor beide varianten zijn er hoogwaardige modellen.

mobiele orale irrigator philips sonicare airfloss
De Philips Sonciare Airfloss is een mobiele orale irrigator. U wordt een wirwar van kabels bespaard.

Het belangrijkste verschil is dat je alleen monddouchestations op een bepaalde plaats kunt gebruiken. Omdat de orale beregenaar een station met watertank en pomp heeft, bent u door de kabels aan het station gebonden.

  • Draadloze orale irrigators daarentegen hebben zowel de watertank als de waterpomp in de hand. Dit maakt ze veel mobieler in gebruik.
  • Het nadeel is dat ze minder wateropslag bieden en vaak alleen een niet erg krachtige pomp bevatten.

Meer details over orale irrigators en modellen zijn te vinden in het artikel Orale irrigators in de test: deze apparaten vervangen tandzijde.

Waar u op moet letten bij het kopen

Aangezien DM geen eigen orale irrigator heeft, moet u andere modellen en merken in de gaten houden.

Orale irrigator correct kiezen

Mijn tip: Let op de technische apparatuur en houd er rekening mee dat een hoogwaardige orale beregenaar u jarenlang zal vergezellen. Het is daarom vaak de moeite waard om een paar euro meer uit te geven en vanaf het begin te focussen op kwaliteit.

Waterdruk

De motor van de orale irrigator regelt de mogelijke waterdruk. Als dit te laag is, blijven met name de interdentale ruimten onrein.

Orale irrigator door dm

Als de druk te hoog is, kunt u mogelijk uw tandvlees verwonden.

Zoek bij het kopen naar apparaten waar u de waterdruk kunt regelen en aanpassen aan uw voorkeuren.

Accessoires

Besteed aandacht aan de nozzles die je bij de orale irrigator krijgt. Goede modellen zoals de Waterpik WP 660 orale irrigator bieden verschillende nozzles voor algemene reiniging, voor de interdentale ruimtes of voor het masseren van het tandvlees.

Watertank

De grootte van het waterreservoir bepaalt hoe lang u de orale irrigator kunt gebruiken. Met name mobiele, draadloze apparaten moeten heel vaak worden bijgevuld.

Orale irrigeerder watertank

Zorg er ook voor dat het waterreservoir gemakkelijk te vullen is.

Accumulator

In tegenstelling tot stationaire orale irrigators, die u rechtstreeks in het stopcontact steekt, hebben mobiele orale irrigators zoals de Philips Sonicare Airfloss Ultra een ingebouwde batterij.

Zoek naar hoogwaardige lithium-ionbatterijen die zorgen voor snel opladen en de langst mogelijke levensduur.

Gebruiken

Voordat u koopt, moet u overwegen hoe en waar u uw orale irrigator wilt gebruiken. Stations nemen ruimte in beslag, mobiele apparaten kunnen vaak erg zwaar en log zijn.

Mobiele orale irrigators voordelen

Mijn tip: Meet de lengte van de kabels en slangen en let op de gewichtsspecificaties.

Aanbevelingen voor alternatieve producten

Aangezien er geen DM eigen orale irrigators zijn, heb ik enkele aanbevelingen van bekende merken voor je samengesteld. In verschillende producttests zijn deze orale irrigators bekroond door bekende fabrikanten.

Sommige van deze modellen zijn al beschikbaar voor minder dan 50 €.

Hier zijn mijn aanbevelingen voor verschillende modeltypen:

Prijs:: Oral-B WaterJet

Deze orale irrigator van Oral B is een van de klassiekers van het genre en is ook te vinden op de DM-markt. De Oral B WaterJet is een stationaire orale irrigator en wordt beschouwd als een compact instapmodel.

Aanbeveling
Oral-B WaterJet reinigingssysteem voor grondige reiniging en massage van het tandvlees, met 4 WaterJet clip-on nozzles
Oral-B WaterJet

Deze meervoudige testwinnaar van het merk Braun is een uitstekende orale beregener zonder kabels. Tegen een zeer goede prijs-prestatieverhouding biedt het station state-of-the-art technologie.

Zie prijs

Hier vindt u een gedetailleerde productbeoordeling van de Oral B WaterJet.

Lees nu de recensie

Het beste station: Waterpik WP 660

Als u wilt vertrouwen op hoogwaardige technologie, is hier een van de beste orale irrigators op de markt van vandaag. Hoewel het merk Waterpik nog niet zo bekend is in Duitsland, is het een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van orale irrigators.

Aanbeveling
Waterpik Ultra Professional Waterflosser vaste orale irrigator met 7 hulpstukken, drukbereik van 0,7-7 bar instelbaar via 10 drukinstellingen, geïntegreerde timer, wit (WP-660EU)
Waterpik WP 660

Varieer de waterdruk zoals je wilt en reinig ook heel grondig tussen de tanden. Dit model van het merk Waterpik biedt veel prestaties, een comfortabele handling en een zeer goede afwerking.

Zie prijs

Hier vindt u een gedetailleerde productbeoordeling van de Waterpik WP 660.

Lees nu de recensie

Mobiel Extra: Panasonic EW-DJ10-A503

Een perfecte metgezel voor onderweg. Hoewel ik altijd zou grijpen naar een stationaire orale irrigator voor thuisgebruik, is dit mobiele apparaat van Panasonic een perfecte aanvulling voor op reis.

Naast de aantrekkelijke prijs zijn ook de prestaties overtuigend. bij het tandenpoetsen.

Aanbeveling
Panasonic EW-DJ10-A503 Orale irrigator (draadloos, reizen orale irrigator, tandreiniger, watertank, batterij werking, elektrische orale irrigator, 2 intensiteitsniveaus)
Panasonic EW-DJ10-A503

Deze mobiele orale beregenaar bevat 165 ml water en wordt aangedreven door batterijen. Met een afmeting van 14,2 cm en een gewicht van 210 g is het ideaal voor op reis.

Zie prijs

Hier vindt u een gedetailleerde productbeoordeling van de Panasonic reis orale irrigator.

Lees nu de recensie

Conclusie: Er zijn veel goede alternatieven voor een DM orale irrigator

Zoals u kunt zien, zijn er veel alternatieven voor een DM orale irrigator. Totdat de drogisterijketen besluit om zijn eigen model te produceren, zijn er heel verschillende modellen beschikbaar tegen betaalbare prijzen.

Orale irrigator voor tandheelkundige zorg

Bovendien is er het voordeel dat u in de toekomst geen problemen zult hebben met vervangende nozzles of andere accessoires met orale irrigators van bekende fabrikanten. Bij supermarktartikelen is dat vaak lastig.

Als u zich nog intensiever wilt bezighouden met het onderwerp orale irrigators, vindt u hierboven nog veel meer artikelen en testrapporten over huidige modellen onder de zoekfunctie. Of klik op deze link naar berichten over orale irrigators.

Ik raad je ook aan om het artikel orale irrigators in de test te lezen. Daar vindt u een snel overzicht van de huidige beste modellen.

Meer leestips

Als je dit bericht leuk vond, dan zul je zeker de volgende links nuttig vinden. Tandheelkundige kennis behandelt allerlei onderwerpen die verband houden met tandheelkundige zorg.

U vindt er hulp bij veelgestelde vragen, ziekten en problemen, evenals grondige tests op verschillende tandheelkundige zorgproducten.