Beconfident – Ervaring met tanden bleken

Welke ervaringen ik heb opgedaan met de Beconfident tanden bleken > wat je kunt verwachten van het Zweedse merk, lees in de review.

Als tanden bleken bij de tandarts te duur voor u is, kunt u uw toevlucht nemen tot een verscheidenheid aan goedkopere producten voor thuis. Wittere tanden in een paar dagen beloven bijvoorbeeld de Beconfident tandenbleeksets.

Om je te ondersteunen in je selectie heb ik de Beconfident Starter Set X1 voor je getest en beschrijf ik mijn ervaringen in dit artikel.

U vindt er onder andere antwoorden op vragen als:

 • Waar komen de producten van Beconfident vandaan?
 • Welke producten biedt Beconfident aan?
 • Hoe efficiënt zijn de Beconfident Sets?
 • Hoeveel kost tanden bleken met Beconfident?

In een eindconclusie vat ik de resultaten van mijn test en onderzoek samen.

Aanbeveling
Sunny Smile Tanden Whitening Afbeelding
Direct naar de winkel
Beconfident Tanden bleken
De populaire bleeksets van Beconfident zorgen voor natuurlijk stralende tanden – verkrijgbaar in alle prijsklassen.
FUNCTIES
 • 100% peroxidevrij
 • Witte tanden van thuis
 • Andere geschikte producten voor een gezond gebit

De inhoudsopgave brengt u snel en direct naar het onderwerpgebied dat u interesseert.

Voordat ik meer in detail ga over de individuele sets, wil ik graag een kort overzicht geven van de fabrikant Beconfident:

Over het merk Beconfident

Beconfident is een Zweeds bedrijf dat producten ontwikkelt voor tandverzorging, huidverzorging en wellness.

Alle producten worden samen met onderzoekers in de VS ontwikkeld en in Noord-Amerika geproduceerd. Met andere woorden, ze combineren Europese en Amerikaanse knowhow.

BeConfident Tanden bleken

Daarnaast is het bleken van tanden in de VS al vele jaren veel belangrijker dan in Europa.

Alle tandverzorgingsproducten van het merk Beconfident zijn getest en goedgekeurd door tandartsen. Beconfident producten zijn ook verkrijgbaar in veel Scandinavische apotheken.

Naast de tandenbleekproducten, die het onderwerp zijn van het ervaringsrapport, biedt Beconfident ook speciale crèmes en verzorgingssets voor een schone huid, evenals andere tandverzorgingsproducten zoals knarsende spalken, tandenborstels en tandpasta.

Tandenbleekproducten van Beconfident

Voor het bleken van tanden vertrouwt Beconfident op twee verschillende producten.

 • Er is Tanden bleken Sets in verschillende maten die werken met tandheelkundige spalken en speciale whitening gels.
 • Daarnaast zijn er Bleekstrips, d.w.z. strips die je korte tijd op je tanden plakt.

Ik heb de Start Whitening Set X1 met mondspalk voor je getest.

De Start Whitening Set X1 in de test

De starterset voor tanden bleken van Beconfident is de goedkoopste manier om te beginnen met tanden bleken.

beconfident tanden bleken stater set
De Starter Kit van Beconfident is zeer geschikt als je voor het eerst een product van het merk uitprobeert.

De set bestaat uit drie tandheelkundige spalken, een tube bleekgel, een kleurenoverzicht en instructies voor het gebruik van de set.

Binnen tien dagen moet het met deze startset mogelijk zijn om je eigen tanden met maximaal vier kleurniveaus witter te maken.

Voorbereiding

Het gebruik van de set is heel eenvoudig. Gebruik voordat je begint het kleurenoverzicht om de huidige tint van je tanden te bepalen. Voor mij schreef ik een schaduw op tussen niveau 6 en 7.

BECONFIDENT Beoordeling

Vervolgens je past de tandspalken aan je tanden aan. Om dit te doen, moet je ze in heet water doen en ze vervolgens in je mond stoppen en bijten.

Er is één spalk voor de bovenkaak en één voor de onderkaak. De derde rail is bedoeld als vervanging.

Door de hitte wordt de siliconen van de spalken zacht en kunnen dan precies worden aangepast aan uw eigen tand/kaakvorm. Dit garandeert dat de gel gelijkmatig op alle tandoppervlakken rust.

Toepassing

Voor de toepassing moet u vervolgens bleekgel op de tandheelkundige spalken aanbrengen, deze inbrengen en het product ongeveer 15 minuten laten zitten.

Na gebruik moet u eenmaal spoelen met schoon water en vervolgens vier uur lang afzien van het eten van eten en drinken. Ik heb de applicatie daarom ’s avonds uitgevoerd, vlak voordat ik naar bed ging.

Fooi: Gebruik de inhoud van de buis spaarzaam zodat u daadwerkelijk de voorgeschreven behandeltijd van tien dagen bereikt. Uiteindelijk had ik niet veel bleekgel meer over.

Resultaat

Na de aanvraag gedurende tien dagen heb ik het succes gecontroleerd aan de hand van het kleurenoverzicht. Voor mij kon ik een verbetering van een of twee niveaus opmerken.

Voordat ik de Beconfident Start Set gebruikte, zat ik tussen de 6 en 7 op de kleurenschaal, daarna 5.

Aanbeveling
Sunny Smile Tanden Whitening Afbeelding
Direct naar de winkel
Beconfident Tanden bleken
De populaire bleeksets van Beconfident zorgen voor natuurlijk stralende tanden – verkrijgbaar in alle prijsklassen.
FUNCTIES
 • 100% peroxidevrij
 • Witte tanden van thuis
 • Andere geschikte producten voor een gezond gebit

Hoe werkt Beconfident tanden bleken?

De bleekgel van de startset bevat actief natriumcarbonaat en andere zachte en overwegend natuurlijke reinigingsmiddelen. Dit mengsel verwijdert externe plaque en kan ook het tandbeen in de tand witter maken.

beConfident tanden bleken effect

Omdat de Beconfident bleekgel geen peroxide bevat, is deze pijnloos en risicovrij in gebruik. De ingrediënten van bleekgel zijn voor 85% natuurlijk.

Welke andere bleeksets biedt Beconfident aan?

Naast de startset zijn er nog twee andere tandenbleeksets van Beconfident. Deze bevatten meer producten en beloven een beter effect.

De Beconfident Dual Bleaching Set X2

De op een na grootste set Beconfident tandenbleekserie bevat dezelfde items als de X1-set. Daarnaast is er echter een tube tandglanscrème, die het effect van tanden bleken verbetert.

Beconfident Tanden Whitening Glossy Cream
De Beconfident Teeth Whitening Set X2 Dual Boost Kit wordt geleverd met tandglans crème.

Na het aanbrengen van de bleekgel moet je je tanden opnieuw poetsen met de glanzende tandcrème. Door de producten te combineren, is tanden bleken tot vijf niveaus mogelijk volgens de fabrikant.

De Beconfident Bleaching Set X4 Pro

Deze set is de beste optie voor het bleken van tanden die Beconfident momenteel biedt. Een verheldering van maximaal 7 tinten moet mogelijk zijn.

beconfident bleekset
Een zeer intensieve tanden bleken moet worden bereikt met de Beconfident Bleaching Set X4 Pro.

Naast de inhoud van de startset bevat de Pro Set een Protect &Repair Finishing Gel en een speciale gelapplicator.

Bekijk Beconfident Set X4 Pro

Fooi: Met een LED booster, die je los van Beconfident kunt kopen, kun je de reinigende werking van de X4 set verder verbeteren.

De Whitening Strips van Beconfident

Naast de bleekgel biedt Beconfident ook bleekstrips aan die je direct op de rijen tanden plakt. De set bevat 20 bleekstrips, die voldoende zijn voor een behandeling van boven- en onderkaak gedurende tien dagen.

Beconfident ervaringen Whitening Strips
Met Beconfident Whitening Strips kun je ook je tanden witter maken.

Je moet de strips van de verpakking losmaken en ze vervolgens voorzichtig op de bovenste en onderste rijen tanden lijmen. Speciale reinigingsproducten in de strips elimineren afzettingen en verkleuringen op uw tanden.

De strips moeten min zijnLaat het 15 minuten intrekken, verwijder vervolgens productresten van je tanden met een tandenborstel en spoel je mond met water.

Beconfident stelt dat een verheldering van maximaal 3 niveaus mogelijk is met de whitening strips.

Aanvullende producten van Beconfident

Naast de gepresenteerde producten voor het bleken van tanden, vindt u vele andere producten voor mondverzorging in het Beconfident-assortiment.

Beconfident Tanden Bleken Ervaringen
Om ervoor te zorgen dat uw tanden na het bleken van tanden zo lang mogelijk wit blijven, kunt u Beconfident tandverzorgingsproducten gebruiken.

Zeer interessant zijn de navulartikelen voor de bleeksets en apart verkrijgbare bleekstrips.

Ook verkrijgbaar zijn Beconfident tandenbleekstokjes, een speciaal schuim voor tandenpoetsen, een nachtserum en diverse tandpasta’s. Er zijn zelfs sonische tandenborstels van Beconfident.

Alle producten vind je hier in de Beconfident online shop.

Hoeveel kost Beconfident tanden bleken?

Eenvoudige startersets met bleekgel of bleekstrips zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 30€.

beconfident test

Hoe meer producten je bestelt en hoe uitgebreider het effect, hoe hoger de verkoopprijs. Maar zelfs de uitgebreide X4 Pro-set is verkrijgbaar bij de fabrikant voor minder dan 100 €.

Fooi: In vergelijking met professionele toepassingen voor het bleken van tanden, bieden Beconfident-producten een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Internet reviews voor Beconfident

In mijn onderzoek vond ik gemengde getuigenissen over de bleekproducten van Beconfident. Maar de meerderheid, ruim 50%, was positief.

Aangezien ik al meerdere keren heb gerapporteerd over bleekproducten, weet ik dat verwachtingen een grote rol spelen bij de beoordeling van dergelijke producten.

Beconfident ervaringen

Er zijn zeer verschillende soorten verkleuring van de tanden en ze kunnen niet allemaal worden geëlimineerd door thuis producten te bleken.

 • Meestal zijn die mensen positief verrast die geen wonderen verwachten en ook rekening houden met de prijs van het product bij het beoordelen.
 • Professioneel tanden bleken kost immers enkele honderden euro’s en geen enkel bleekproduct kan concurreren met het resultaat.

De overwegend positieve resultaten laten zien dat de Beconfident producten werken. Misschien niet altijd en met dezelfde efficiëntie voor iedereen, maar nauwelijks een evaluatie zegt dat er helemaal geen resultaat zichtbaar was.

Conclusie: Beconfident for good &risk-free tanden bleken

Tijdens mijn persoonlijke test met de Start Set van Beconfident kon ik een bleken van mijn tanden detecteren. Hoewel het niet direct 3 of 4 tinten was, maar ik ben in principe tevreden met elke verlichting.

Beconfident Ervaring Tanden bleken

Naast het gebruik van bleekproducten zijn dagelijkse mondhygiëne en voeding belangrijk voor witte tanden.

 • Als u bepaalde kleurrijke voedingsmiddelen, zoals koffie, vermijdt, blijven uw tanden langer wit.
 • Ook helpt het regelmatig poetsen van je tanden na elke maaltijd gedurende ten minste twee minuten aanzienlijk om wittere tanden te behouden.

Als u dit allemaal volgt, kunnen tandenbleekproducten, zoals die van Beconfident, verdere stappen in de goede richting betekenen.

Hoe intensiever je met het onderwerp omgaat, hoe aandachtiger je voor je gebit zorgt. En dit uit zich dan in gezondere en helderdere tanden.

Bestel Beconfident producten

Alle Beconfident producten zijn te bestellen in de Beconfident online shop. Vanaf een besteltotaal van 50 € worden alle kosten voor verzending en verpakking weggelaten.

Aanbeveling
Sunny Smile Tanden Whitening Afbeelding
Direct naar de winkel
Beconfident Tanden bleken
De populaire bleeksets van Beconfident zorgen voor natuurlijk stralende tanden – verkrijgbaar in alle prijsklassen.
FUNCTIES
 • 100% peroxidevrij
 • Witte tanden van thuis
 • Andere geschikte producten voor een gezond gebit

Meer over witte tanden

Als witte tanden een belangrijk onderwerp voor u zijn, raad ik u aan deze gedetailleerde lijst met alle berichten over witte tanden te bekijken.

Ook omIn het onderwerp tanden bleken vindt u veel producttests en handleidingen.