Wat zijn de beste elektrische tandenborstels voor kinderen?


Kinderen kunnen ook hun eigen elektrische tandenborstel hebben. Veel modellen zijn geschikt voor kleine kaken en bieden een leuke manier van poetsen die zowel nuttig als plezierig is. Hier zijn de beste elektrische tandenborstels voor kinderen.
elektrische tandenborstel kind

Beste

Philips Sonicare voor kinderen HX6321/03

Philips Sonicare for Kids HX6321-03

Bekijk de dagprijs

Deze EBR is volledig opnieuw ontworpen voor kinderen, is gemakkelijk te gebruiken en verliest zijn aantrekkingskracht niet, zelfs als u besluit hem te gebruiken zonder hem te koppelen. Maar pas wanneer hij op de smartphone is aangesloten, komt zijn volledige belang aan het licht: monitoring van de poetsroutine voor ouders en motivatie voor kinderen. Met zijn sprankelende karakter is de Philips-toepassing overtuigend, even educatief als leuk dankzij de adviezen die tijdens het poetsen worden gegeven. Het is jammer dat een druksensor ontbreekt; die zou welkom zijn geweest.

Oral-B Kids Star Wars

Oral-B Kids Star Wars

Bekijk de dagprijs

Oral-B vermenigvuldigt de referenties van haar elektrische tandenborstels met perfect op de markt gebrachte gezinsapparaten. Deze Oral-B Kids Star Wars geeft kinderen vanaf 3 jaar de kracht die ze nodig hebben om hun tanden te leren poetsen. Leuk door zijn toepassing, praktisch door zijn twee poetsstanden, de functies blijven beperkt tot het essentiële.

Er komen steeds meer elektrische tandenborstels voor kinderen op de markt. De fabrikanten zetten in op een kleiner handvat en een borstelkop die is aangepast aan 3 jaar en ouder. Of ze nu gebruik maken van oscillo-roterende of sonische technologie, sommige tandenborstels voor kinderen zijn via Bluetooth verbonden om kinderen via een leuke applicatie het gebruik en de gebaren van een goede tandhygiëne bij te brengen.

Bij het testen van een elektrische tandenborstel letten we uiteraard op hoe prettig hij in de hand ligt, maar ook op de verschillende opties die hij kan hebben.

We meten ook het geluidsniveau met een geluidsniveaumeter, en vervolgens evalueren we de autonomie, want het kan interessant zijn om te weten of het mogelijk is een weekend of op vakantie te gaan zonder de oplader.

VERGELIJKINGS- & KOOPGIDSEN

Recent Posts