Wat zijn de beste Oral-B elektrische tandenborstels?

Elektrische tandenborstels worden steeds populairder in huis. En er is iets voor het hele gezin: gevoelig tandvlees, witte tanden en zelfs “speciale kinderborstels”. De fabrikant Oral-B heeft vele modellen in zijn catalogus.

Beste

Oral-B Genius X 20000

Oral-B Genius X 20000

Bekijk de dagprijs

Oral-B legt de lat erg hoog qua functionaliteit met zijn Genius X 20000 aangesloten tandenborstel. Het apparaat is ontegenzeggelijk educatief door zijn toepassing en zijn gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van artificiële intelligentie. Hoewel er geen twijfel bestaat over de educatieve mogelijkheden van deze koppeling, is het nog maar de vraag of deze BDE 2.0, wanneer er eenmaal een betere manier van poetsen is geïntegreerd, nog wel ten volle zal worden benut.

Oral-B Genius 9000

Oral-B Genius 9000

Bekijk de dagprijs

De connectiviteit verrijkt met bewegingssensoren en het gebruik van video biedt meer precisie aan de statistieken die aan de gebruiker worden verstrekt, en biedt met name de mogelijkheid om de homogeniteit van het borstelen te evalueren. De gebiedsdetectie is ook vrij nauwkeurig. We vinden het alleen jammer dat de installatie een beetje omslachtig is. Desondanks blijft de Genius 9000 een uitstekende BDE, goed uitgerust met accessoires en zeer compleet, zelfs bij gebruik zonder smartphoneverbinding. Oral-B heeft zelfs de ergonomie verbeterd sinds de laatste versies, wat zeer welkom is.

Kwaliteit/Prijs

Oral-B Pro 2 2500

Oral-B Pro 2 2500

Bekijk de dagprijs

Wij houden van de Oral-B Pro 2 2500 elektrische tandenborstel omdat hij niet alleen makkelijk in gebruik is, maar ons ook het gevoel geeft van een echt schone mond. Wij raden deze tandenborstel aan aan iedereen die zich niet wil storen aan de vele functies. Meer veeleisende gebruikers geven misschien de voorkeur aan de Oral-B Genius 10000N, die twee keer zo veel kost maar een overvloed aan functies biedt.

Oral-B Pro 2 – 2900

Oral-B Pro 2 - 2900

Bekijk de dagprijs

De Oral-B Pro 2 2900 is een oscillerende en roterende elektrische tandenborstel die niet alleen makkelijk in gebruik is, maar je ook een echt schone mond geeft, zoals we hebben gemerkt bij de Pro 2 2500. Wij raden dit tandenborstelpakket aan aan diegenen die niet belast willen worden met meerdere functies en op zoek zijn naar twee elektrische tandenborstels om een deel van het gezin tevreden te stellen!

Slim winkelen

Oral-B Pro 970

Oral-B Pro 970

Bekijk de dagprijs

Het spreekt voor zich dat de Oral-B 970 Pro Thin elektrische tandenborstel erg basic is, misschien een beetje te basic voor wie verder wil gaan met poetsstanden of meer gadgety opties. Als we kritiek hebben op de enkele knop die verplicht om langs alle standen te gaan om uit te schakelen, waarderen we aan de andere kant de drie borstels die voor verschillende verzorging worden geleverd (dagelijks, bleken, gevoelig tandvlees). Wij bevelen deze Oral-B BDE aan voor zijn goede kwaliteit/prijs verhouding.

Oral-B Vitality 100 Cross Action

Oral-B Vitality 100 Cross Action

Bekijk de dagprijs

De Oral-B Vitality 100 Cross Action is een van de meest eenvoudige tandenborstels in de catalogus van de fabrikant. Sommigen zullen de eenvoud van het gebruik waarderen, terwijl anderen de functionaliteit zeer beperkt zullen vinden. Voor die, in dezelfde prijsklasse, is de Essentiel B Pulse Confort veelzijdiger, autonomer en stiller.

Oral-B iO Serie 6

Oral-B iO Serie 6

Alternatieven

Oral-B Kids Star Wars

Oral-B Kids Star Wars

Bekijk de dagprijs

Oral-B vermenigvuldigt de referenties van haar elektrische tandenborstels met perfect op de markt gebrachte gezinsapparaten. Deze Oral-B Kids Star Wars geeft kinderen vanaf 3 jaar de kracht die ze nodig hebben om hun tanden te leren poetsen. Leuk door zijn toepassing, praktisch door zijn twee poetsstanden, de functies blijven beperkt tot het essentiële.

De elektrische tandenborstels van Oral-B zijn voorzien van oscillerende-roterende technologie, wat betekent dat de borstelkop rond is en tot 48.800 bewegingen per minuut kan maken. Oral-B heeft meer dan één strijkstok en heeft een zeer rijke en gevarieerde catalogus van tandenborstels.

We gebruikten de elektrische tandenborstel in een levensechte situatie, twee keer per dag gedurende twee weken. In feite beseffen wij al snel hoe gemakkelijk het is om met een model om te gaan, vooral omdat vele referenties onze badkamer zijn gepasseerd.

We meten ook het geluidsniveau van een elektrische tandenborstel – als hij te veel lawaai maakt, is dat op lange termijn niet aangenaam… Ten slotte evalueren we de autonomie, want het kan interessant zijn om te weten of het mogelijk is om een weekend of op vakantie weg te gaan zonder de oplader.

De vergelijking van elektrische tandenborstels verzamelt alle referenties die de laatste tijd zijn getest, waaruit onze selectie van de beste Oral-B elektrische tandenborstels is genomen.

VERGELIJKINGS- & KOOPGIDSEN