Welke elektrische tandenborstel van Philips moet ik kiezen?


De elektrische tandenborstels van Philips werken met “sonische” technologie: door zeer snelle micro-oscillaties van de borstels. Borstelen is zacht, effectief en geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Philips let er echter op de versterking te verminderen op de modellen die bedoeld zijn voor de allerkleinsten.Precies, er zijn veel borstelmodellen en assortimenten bij Philips, genoeg om te verdwalen! Series 3, 5, ProtectiveClean, DiamondClean, Flexcare… Er zijn opties die hen onderscheiden, zoals een variabel aantal standen, grotere of kleinere handgrepen… Maar ze werken allemaal met dezelfde borstels (compatibel met alle handvatten), met dezelfde frequenties en een vergelijkbaar rendement op het einde. In de gezochte opties vermelden wij echter soms de aanwezigheid van een draagtas voor onderweg of de mogelijkheid van een inductielading.
Philips elektrische tandenborstel

Beste

Philips DiamondClean Smart HX9954/53

Philips DiamondClean Smart HX9954-53

Bekijk de dagprijs

Philips beloofde ons dat deze tandenborstel meer was dan alleen verbonden – hij was ‘slim’. Op dit punt moesten we zien om te geloven en we werden niet teleurgesteld. De fabrikant heeft niet alleen het ontwerp en de ergonomie van zijn tandenborstel verbeterd, die nu veel gemakkelijker te gebruiken is in de “manuele” modus, maar hij heeft de DiamondClean Smart ook uitgerust met slimme of verwachte functies, zoals borstelherkenning, de kopwisselindicator en de druksensor. En het goede nieuws is dat al deze functies beschikbaar zijn zonder dat u de borstel aan uw smartphone hoeft te koppelen. Door het aan te sluiten, met enige moeite om de app te begrijpen, beschikt u over extra informatie en traceerhulpmiddelen. Het nadeel is dat je de dure speciale borstels moet gebruiken om hiervan te profiteren. Desondanks is de DiamondClean Smart onbetwistbaar onze favoriet onder de ‘connected’ tandenborstels.

Philips Sonicare Diamond Clean Smart HX9903

Philips Sonicare Diamond Clean Smart HX9903

Bekijk de dagprijs

De Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9903 is een lichtere versie van de DiamondClean Smart HX9954/53. Hij wordt gewoon verkocht met een borstel minder en verliest ook de Poolse borstelstand. Daardoor verliest het één ster wat betreft gebruiksvriendelijkheid. Deze tandenborstel die gebruik maakt van sonische technologie is ook verbonden met een app die poetstips en informatie geeft.

Kwaliteit/Prijs

Philips Sonicare DailyClean 3100

Philips Sonicare DailyClean 3100

Bekijk de dagprijs

De Philips Sonicare DailyClean 3100 is een van de meest betaalbare elektrische tandenborstels van de fabrikant. Dit zeer eenvoudige model heeft slechts één poetsstand, maar het heeft wel een aantal interessante functies voor wie elektrisch wil gaan poetsen. Daarmee slaagt Philips in zijn opzet.

Philips Sonicare voor kinderen HX6321/03

Philips Sonicare for Kids HX6321-03

Bekijk de dagprijs

Deze tandenborstel, die volledig opnieuw is ontworpen voor kinderen, is gemakkelijk te gebruiken en verliest zijn belangstelling niet, zelfs niet als u besluit hem te gebruiken zonder hem te koppelen. Maar pas wanneer hij op de smartphone is aangesloten, komt zijn volledige belang aan het licht: monitoring van de poetsroutine voor ouders en motivatie voor kinderen. Met zijn sprankelende karakter is de Philips-toepassing overtuigend, even educatief als leuk dankzij de adviezen die tijdens het poetsen worden gegeven. Het is jammer dat een druksensor ontbreekt; die zou welkom zijn geweest.

Alternatieven

Philips Sonicare DiamondClean HX9911

Philips Sonicare DiamondClean HX9911

Bekijk de dagprijs

De Philips Sonicare DiamondClean HX9911 is een lichtere versie van de DiamondClean Smart HX9954/53. Hij wordt alleen geleverd met een oplaadbeker, een oplaadkabel en een reisetui. Dit model heeft slechts één borstelkop, waardoor het één ster verliest aan gebruiksgemak. Toch is deze tandenborstel een zeer goed aangesloten model. Gekoppeld aan een app, levert het informatie om uw dagelijkse poetsbeurt te verbeteren.

VERGELIJKINGS- & KOOPGIDSEN

Recent Posts