Wat zijn de beste oscillerende elektrische tandenborstels?


Oscillerende tandenborstels hebben een ronde borstelkop die tot 48.000 slagen per minuut kan maken. Oral-B domineert de markt met deze technologie, maar andere fabrikanten beginnen het over te nemen. Hier is onze gids om u te helpen bij uw aankoop.
oscillerende elektrische tandenborstels

Beste

Oral-B Genius X 20000

Oral-B Genius X 20000

Bekijk de dagprijs

Oral-B legt de lat hoog als het gaat om functionaliteit met zijn Genius X 20000 aangesloten tandenborstel. Het apparaat is ontegenzeggelijk educatief door zijn toepassing en gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van kunstmatige intelligentie. Hoewel er geen twijfel bestaat over de educatieve mogelijkheden van deze koppeling, is het nog maar de vraag of deze BDE 2.0, wanneer er eenmaal een betere manier van poetsen is geïntegreerd, nog wel ten volle zal worden benut.

Oral-B Genius 9000

Oral-B Genius 9000

Bekijk de dagprijs

De connectiviteit verrijkt met bewegingssensoren en het gebruik van video biedt meer precisie aan de statistieken die aan de gebruiker worden verstrekt, en biedt met name de mogelijkheid om de homogeniteit van het borstelen te evalueren. De gebiedsdetectie is ook vrij nauwkeurig. We vinden het alleen jammer dat de installatie een beetje omslachtig is. Desondanks blijft de Genius 9000 een uitstekende BDE, goed uitgerust met accessoires en zeer compleet, zelfs bij gebruik zonder smartphoneverbinding. Oral-B heeft zelfs de ergonomie verbeterd sinds de laatste versies, wat zeer welkom is.

Kwaliteit/Prijs

Oral-B Pro 2 2500

Oral-B Pro 2 2500

Bekijk de dagprijs

Wij houden van de Oral-B Pro 2 2500 elektrische tandenborstel omdat hij niet alleen makkelijk in gebruik is, maar ons ook het gevoel geeft van een echt schone mond. Wij raden deze tandenborstel aan aan iedereen die zich niet wil storen aan de vele functies. Meer veeleisende gebruikers geven misschien de voorkeur aan de Oral-B Genius 10000N, die twee keer zo veel kost maar een overvloed aan functies biedt.

Oral-B Pro 2 – 2900

Oral-B Pro 2 - 2900

Bekijk de dagprijs

De Oral-B Pro 2 2900 is een oscillerende en roterende elektrische tandenborstel die niet alleen makkelijk in gebruik is, maar je ook een echt schone mond geeft, zoals we hebben gemerkt bij de Pro 2 2500. Wij raden dit tandenborstelpakket aan aan diegenen die niet belast willen worden met meerdere functies en op zoek zijn naar twee elektrische tandenborstels om een deel van het gezin tevreden te stellen!

Slim winkelen

Oral-B Pro 970

Oral-B Pro 970

Bekijk de dagprijs

Het spreekt voor zich dat de Oral-B 970 Pro Thin elektrische tandenborstel erg basic is, misschien een beetje te basic voor wie verder wil gaan met poetsstanden of meer gadgety opties. Als we kritiek hebben op de enkele knop die verplicht om langs alle standen te gaan om uit te schakelen, waarderen we aan de andere kant de drie borstels die voor verschillende verzorging worden geleverd (dagelijks, bleken, gevoelig tandvlees). Wij bevelen deze Oral-B BDE aan voor zijn goede kwaliteit/prijs verhouding.

Oral-B Vitality 100 Cross Action

Oral-B Vitality 100 Cross Action

Bekijk de dagprijs

De Oral-B Vitality 100 Cross Action is een van de meest eenvoudige tandenborstels in de catalogus van de fabrikant. Sommigen zullen de eenvoud van het gebruik waarderen, terwijl anderen de functionaliteit zeer beperkt zullen vinden. Voor die, in dezelfde prijsklasse, is de Essentiel B Pulse Confort veelzijdiger, autonomer en stiller.

Alternatieven

Oral-B Kids Star Wars

Oral-B Kids Star Wars

Bekijk de dagprijs

Oral-B vermenigvuldigt de referenties van haar elektrische tandenborstels met perfect op de markt gebrachte gezinsapparaten. Deze Oral-B Kids Star Wars geeft kinderen vanaf 3 jaar de kracht die ze nodig hebben om hun tanden te leren poetsen. Leuk bij de toepassing, praktisch met de twee poetsstanden, de functies blijven beperkt tot het essentiële.

De oscillerende-roterende technologie maakt gebruik van een borstel ter grootte van een tand om tandplak los te maken. Kenmerkend voor het oscillerend-roterende systeem is ook het aantal omwentelingen dat deze borstel kan maken, dat kan oplopen tot 48.800 bewegingen per minuut (tegenover ongeveer 200 voor een manuele tandenborstel).

Bij het testen van een elektrische oscillerende tandenborstel letten we uiteraard op hoe prettig hij in de hand ligt, maar ook op de verschillende opties die hij kan hebben.

We meten ook het geluidsniveau met een geluidsniveaumeter, en vervolgens evalueren we de autonomie, want het kan interessant zijn om te weten of het mogelijk is een weekend of op vakantie te gaan zonder de oplader.

VERGELIJKINGS- & KOOPGIDSEN

Recent Posts