Sunnysmile Teeth Whitening: Ervaringen met de set

De Sunnysmile tandenbleekset voor thuis tovert wittere tanden tevoorschijn. Dit ervaringsrapport laat zien hoe goed de set presteert in vergelijking.

Droom jij ook van knalwitte tanden? Met de Sunnysmile Teeth Whitening Set maak je je tanden thuis witter tegen een redelijke prijs.

 • Omdat professioneel tanden bleken vaak 500€ en meer kost, nemen steeds meer mensen hun toevlucht tot goedkopere alternatieven.
 • Naast tandenbleekstrips en chemische bleeksets is er nu ook het intensieve tanden bleken van Sunnysmile.

Om je tanden zelf witter te maken tegen een veel lagere prijs, heb je alleen je smartphone nodig, evenals de whitening gel en LED-lamp in de Sunnysmile tandenbleekset.

In dit verslag leg ik uit hoe Sunnysmile tanden bleken werkt en welke resultaten mogelijk zijn. In detail behandelt het deze onderwerpen:

Als u de Sunnysmile tandenbleekset al kent en deze wilt bestellen, vindt u hier een directe link naar de fabrikant:

Aanbeveling
Sunny Smile Tanden Whitening Afbeelding
Direct naar de winkel
Sunnysmile Tanden bleken
De sets van Sunnysmile voorzien van speciale whitening gels + UV licht voor natuurlijk stralende tanden.
FUNCTIES
 • Witte tanden van thuis
 • Smartphone-app voor eenvoudig gebruik
 • Kortingscode voor 15% korting: sunnysmile15

De droom van witte tanden

Weet je dit: waar je ook kijkt, ergens zie je altijd een grote stralende glimlach. Aan de andere kant, als ik in de spiegel kijk, denk ik altijd dat mijn tanden veel te dof en “geelachtig” zijn.

SunnySmile Tanden Whitening Set

Omdat ik veel koffie drink, realiseer ik me dat mijn tanden daardoor zullen verkleuren. Toch heb ik het verlangen om net zo’n witte tanden te hebben als de sterren op tv.

Mijn tandarts raadde op verzoek professioneel tanden bleken aan, maar het kost enkele honderden euro’s. Tijdens mijn onderzoek vond ik verschillende goedkopere alternatieven zoals de Sunnysmile tandenbleekset en heb ik al enkele producten geprobeerd.

Het resultaat is niet de absolute diafragma glimlach, maar ik was in staat om mijn tanden wit te maken door een paar nuances zonder te veel geld te betalen.

Tanden bleken met Sunnysmile

Met de Sunnysmile tanden bleken, een speciale bleekgel en een LED-lampje zorgen voor een whitening van maximaal zes nuances.

Momenteel is er een basisset en een premium set. Beide sets en hun verschillen worden hieronder in meer detail aan u gepresenteerd.

De functionaliteit is hetzelfde voor beide sets, maar de Premium Set bevat extra producten die zijn ontworpen om het bleken van tanden te intensiveren.

Sunnysmile Basisset

De basisset voor tanden bleken bevat 3 pennen met de Sunnysmile gel en het Sunnysmile LED-Lighter mondstuk. U kunt het mondstuk rechtstreeks op uw smartphone aansluiten om het van energie te voorzien. De LED’s verbeteren het reinigingspotentieel van de gel.

SunnySmile Tanden Whitening Test

Voor de toepassing moet u de whitening-gel met de pinnen op de tanden aanbrengen. Verbind vervolgens de mondspalk met je smartphone, plaats hem op je tanden en activeer de LED-lampen. Het proces van tanden bleken duurt dan 16 minuten.

Omdat het bleken van tanden wordt geregeld via een smartphone, hoeft u niet op tijd te letten. Na precies 16 minuten schakelt de LED-lamp automatisch uit. Het wordt aanbevolen om de toepassing twee keer per dag uit te voeren, bij voorkeur ’s ochtends en’ s avonds.

Heel praktisch lijkt me hier de mogelijkheid om de gel direct met de pen op de tanden aan te brengen. Ik weet niet hoe je tanden zijn, maar ik zie al verschillen in de kleur van verschillende tanden. De pen geeft mij de mogelijkheid om donkere tanden intensiever witter te maken. Strips bieden deze mogelijkheid niet.

SMARTBLEACHING® BASISSET – nu 76,46 €

Sunnysmile Premium Set

Naast de gel en het LED-mondstuk van de basisset bevat de Premium Set van Sunnysmile extra producten om het bleken van tanden te intensiveren.

Naast een Sunnysmile bamboe tandenborstel vind je er ook een speciale whitening tandpasta en een activated carbon poeder.

Als je naast de Sunnysmile tandenbleek met gel en LED lamp ook de extra producten van de Pemium Set gebruikt, verbeter je het eindresultaat.

Voor het relatief kleine prijsverschil is de Premium Set zeker de moeite waard. Want als je al begint met het bleken van je tanden, dan kun je dat het beste zo intensief mogelijk doen.

SMARTBLEACHING® PREMIUM SET – nu 84,96 €

Ingrediënten

De ingrediënten van de Sunnysmile whitening gel zijn zacht voor je tanden, absoluut onschadelijk en zelfs veganistisch. Het scherpe peroxide dat in sommige bleekproducten wordt gebruikt, is niet inbegrepen.

Hier is een lijst met ingrediënten:

 • Propyleenglycol
 • Glycerol
 • Water
 • Pap
 • Carboxymethyl
 • Polyvinylpyrrolidon
 • Menthol
 • Natriumhydroxiden

Samen zorgen deze voor een oxiderende reactie die het LED-licht extra versterkt.

Info: Tanden bleken is ook absoluut pijnloos vanwege de natuurlijke ingrediënten.

Aanvullende producten

In de winkel van Sunnysmile vind je andere producten voor helderdere tanden, evenals navulsets voor de gelpennen. Hierdoor kunt u de applicatie na enige tijd herhalen zonder de volledige set opnieuw te hoeven kopen.

Als je in eerste instantie hebt gekozen voor een basisset, kun je de tandpasta, de bamboetandenborstel en het actieve koolpoeder afzonderlijk in de Sunnysmile Shop krijgen. Zo kunt u uw ophelderingsset op elk gewenst moment uitbreiden.

Waar moet je op letten?

Voordat je begint met Sunnysmile tanden bleken, moet je altijd je tanden grondig poetsen met tandpasta en tandenborstel (ik raad aan om te poetsen met een elektrische tandenborstel). Laat je tanden zoveel mogelijk drogen voordat je de gel aanbrengt.

SunnySmile Tanden Bleken Review

Na het aanbrengen moet u uw mond grondig spoelen om eventuele restanten van de gel te verwijderen. Dan moet je een glas water drinken. In de eerste 30 minuten direct na het aanbrengen raadt Sunnysmile aan om niets te eten of te drinken (behalve water).

Het mondstuk moet na elk gebruik grondig worden gereinigd met water.

Info voor kunstgebitten: Als u kronen, implantaten, bruggen of andere kunstgebitten heeft, moet u opletten waar het zich precies bevindt. De Sunnysmile whitening kan de kleur van kunsttanden niet veranderen.

Hoe lang gaat een whitening kit mee?

Elke Sunnysmile whitening set wordt geleverd met drie gelpennen. Elke pen bevat voldoende gel voor ongeveer 6 toepassingen. Dit hangt natuurlijk ook af van hoeveel gel je per keer aanbrengt. Een laag van 3 mm per applicatie is ideaal.

Als u de normale gebruiksaanwijzing volgt, gaat elke set ten minste 18 toepassingen of 9 dagen mee. Daarna raadt de fabrikant aan om een pauze te nemen van de behandeling om de tanden niet te veel te belasten.

Dankzij de navulsets kunt u op een later tijdstip verdere behandelingscycli uitvoeren.

Ervaring met Sunnysmile tanden bleken

Op de verschillende internetportalen zijn er veel meningen van mensen die Sunnysmile al hebben geprobeerd. De meeste rapporten zijn positief in termen van zowel het bestelproces als het resultaat van het bleken van tanden.

Op bekende beoordelingsportals worden de Sunnysmile Teeth Whitening Set en het merk als geheel beoordeeld met een gemiddelde waarde van “goed” tot “zeer goed”.

Conclusie: Goedkoop alternatief voor professioneel tanden bleken

Het tanden bleken van Sunnysmile bewijst dat het mogelijk is om de tanden witter te maken zonder enkele honderden euro’s te betalen.

SunnySmile Tanden Whitening Set Review

Ook fijn is de mogelijkheid om de verheldering helemaal in alle rust vanuit huis uit te voeren. Je doet de verheldering als je maar een kwartier hebt – zonder veel afspraak.

 • Het resultaat is zeker zichtbaar. Hoe goed de verheldering voor, maar hangt ook af van de begintoestand van uw tanden. Sommige vlekken zijn gemakkelijker te verwijderen dan andere.
 • Zelfs witte tanden zijn niet zo gemakkelijk wit te maken als zwaar verkleurde tanden. Daarom zijn de resultaten zelfs bij de tweede en derde toepassing zwakker dan de eerste keer.

Niet iedereen zal een whitening van zes tinten bereiken, maar twee tot drie nuances maken een heel groot verschil in tanden. Te grote veranderingen in korte tijd zijn ook erg onnatuurlijk.

Zeker, Sunnysmile tanden bleken kan niet concurreren met professionele tanden bleken. Maar het kost ook aanzienlijk minder en is zeer eenvoudig te gebruiken.

Waar vind je Sunnysmile producten?

Om gegarandeerd de beste prijzen en aanbiedingen te krijgen, raad ik je aan om rechtstreeks bij Sunnysmile te bestellen. De verzending werd door veel gebruikers beoordeeld als snel en betrouwbaar. Daarnaast verzendt Sunnysmile veel producten binnen Duitsland gratis.

Hier vind je alle Sunnysmile producten in de online shop:

Klik hier voor de shop

Andere producten voor het bleken van tanden

Naast Sunnysmile tanden bleken zijn er nog vele andere producten op de markt om je tanden thuis witter te maken. Je kunt bijvoorbeeld tandpasta’s, bleekstrips en bleekgels van verschillende fabrikanten krijgen.

SunnySmile Tanden Bleken Alternatief

Voor veel van de beschikbare producten vindt u op deze pagina’s informatie en ervaringsrapporten. Voor een beter overzicht is hier een lijst:

Tanden Whitening Tandpasta:

Bleekstrips

Bleekgels

Nuttige informatie over een goede mondhygiëne wordt ook verstrekt door deze verschillende gidsen voor tandheelkundige zorg.